Op Hemelvaartsdag is geheel onverwachts onze maat, Rein Wanders, overleden. Het bestuur vond het dan ook op zijn plaats om ons optreden te openen met een korte toespraak en herdenking aan onze Maat Rein Wanders. Rein was jarenlang een gewaardeerd Shantykoorlid en had altijd veel plezier in het mee zingen van de Shanty’s. Nadat we onze petten hadden afgenomen hebben wij gezamenlijk met de Muiters een tribune gegeven aan Rein en zijn favoriete lied “ De vrouw van schipper Kee gezongen”. wij wensen de nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe,

Op 24 Juli 2022 is onze maat, mede oprichter en erelid van shantykoor Vlaardingen Aad Maarleveld overleden in de leeftijd van 75 jaar. Aad heeft in al deze jaren vele functies vervuld en was een echte shantyman in hart en nieren. De presentatie en de kwaliteit van het shantykoor stond heel hoog in het vaandel bij Aad. Aad was een hartelijk en opgewekt koorlid en wij als koor koor zullen Aad enorm missen. Bij de herdenkingsdienst op 30 juli waren zeer veel leden en oud leden aanwezig om Aad de laatste eer te bewijzen. Aad Maarleveld, voor ons een man om nooit te vergeten. Wij wensen Leidy, Sander en Lizette heel veel sterkte toe in de komende tijd.

Op Zaterdag 7 mei 2022 is onze maat Andries Verduyn overleden op de respectabele leeftijd van 86 jaar. Andries was zeer actief als kwartiermeester voor het opbouwen en opruimen van het podium bij optredens. Wij zullen Andries erg missen bij shantykoor Vlaardingen. Shantykoor Vlaardingen wenst de nabestaande heel veel sterkte voor de komende tijd.